Laks - back loin

Laks - back loin
92,95
Fra Frøya

Laks - back loin Ultra frisk laks – back loin – sushi grade Kvaliteten af laksen er så høj, at den kan spises rå - direkte fra pakken uden forudgående indfrysning. Back loin er det fineste stykke kød, som laksen har at byde på – og det allerbedste fra rygstykket. Årsagen til dette må findes i oprindelsen, hvor den opdrættes i havet omkring øen Frøya på den norske midt-vestkyst – deraf også navnet ’Frøya’ – hvor kun de fineste fileter fra de bedste fisk, udvalgt af erfarne kvalitetskontrollører, håndskæres og pakkes på den moderne fabrik på Frøya. Derfor er Back Loin en eksklusiv og smuk delikatesse med en rig, kødfuld smag, som betager de fleste. Pakket inden 2 timer Indenfor to timer efter fisken svømmer i havet er den færdig fileteret, håndskåret, pakket og klar for hurtig nedkøling til under 0 grader (laks fryser ved -1,74 grader). Det er noget af hemmeligheden, som sikrer den unikke smag og konsistens på Frøya laks. Tilberedning og inspiration Back Loin tilbyder den ultimative smagsoplevelse, når det kommer til laks, og kødet kan serveres både råt og lynstegt. Servér evt. i sashimi-skiver eller ceviche som forret, eller brug laksen som sushi-topping eller i en salat såsom den populære poké bowl. Hvis du er mere til varm laks, kan du lynstege din Back Loin, så den stadig har en rå kerne, og servere med smørstegt spidskål og en peberrodscreme. Ved lynstegning bør den ikke tilberedes mere end 30 sek.-1 min. på hver side. Tip: Vend laksen i sesamfrø og krydr med salt og peber. Lynsteg derefter i olie og servér skiveskåret i f.eks. en salat eller som sirlig forret. Undgå madspild – spis med omtanke Har du rester tilbage fra gårsdagens middag, kan du med fordel spise den overskydende laks på et stykke ristet rugbrød med chilimayonnaise. Du kan også spise den i en wrap eller i en sandwich med rødkål, avocado, ærteskud og dilddressing. Opbevaring: Opbevares ved højst +2 ° C. Frøya Harmonisk samspil mellem natur og håndværk. Frøya har opnået stjernestatus for deres højkvalitetslaks, der i generationer har levet under ideelle vækstvilkår og deraf opnået en unik smagskvalitet, der særligt egner sig til sushi og sashimi. Alle loins er håndskåret og eftertjekket af kvalitetseksperter for at garantere kun den bedste fisk fra hav til bord. Opdrættet: Norge, Island, Færøerne, Skotland.

Hvad er Alledagligvarer.dk?

Vi indsamler priser på dagligvarer i Danmark. Vi går automatisk gennem netbutikker og samle priser og tilbud, så det er let for alle at være smarte kunder.

Har du et spørgsmål eller et bidrag, kan du kontakte os på hej@alledagligvarer.dk .

Privatlivspolitik