Flæskesteg u. ben

Flæskesteg u. ben
Flæskesteg u. ben
199,-
Bilkatogo
90,45 kr/kg
2200 g

Flæskesteg fra Antonius er med svær og uden ben. Grisens kam er en udskæring, som indeholder meget lidt fedt og bindevæv. Det betyder, at flæskestegen nemt kan blive tør, hvis den tilberedes for længe. Flæskesteg bør derfor tilberedes nænsomt med brug af stegetermometer, og den bedste smagsoplevelse opnås, hvis den er svagt rosa, når den er færdigtilberedt.<BR><BR>Tilbered flæskesteg fra Antonius i ovn eller på en grill. Gnid groft salt ned mellem sværen og placer stegen på en rist over en bradepande med cirka 1,5 cm vand. Sæt den i en forvarmet ovn ved 180 °C og tilbered flæskestegen i cirka 1,5 time, til den når en anbefalet kernetemperatur på 65 °C. Servér flæskestegen med kogte- eller brune kartofler samt en smagfuld brun sovs eller nyd den i en udsøgt flæskestegssandwich med rødkål, mayonnaise og syltede agurker, der giver et syrlig-sødt pift.<BR><BR><H2>Om Antonius</H2><BR>Antonius blev skabt i 1976 med en ambition om at producere grisekød med fokus på bedre dyrevelfærd, gode smagsoplevelser og kvalitet. Grisekød fra Antonius kommer fra grise, som er født og opdrættet hos udvalgte landmænd, hvor der er plads til krølle på halen, frisk strøelse og fritgående søer. Hos Antonius producerer de alt lige fra medister til hakket grisekød og røget hamburgerryg – alt sammen mærket med 2 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke.

Hvad er Alledagligvarer.dk?

Vi indsamler priser på dagligvarer i Danmark. Vi går automatisk gennem netbutikker og samle priser og tilbud, så det er let for alle at være smarte kunder.

Har du et spørgsmål eller et bidrag, kan du kontakte os på hej@alledagligvarer.dk .

Privatlivspolitik