Roastbeef

Roastbeef
Roastbeef
175,-
Bilkatogo
218,75 kr/kg
800 g
Fra Ludvig

Roastbeef skæres traditionelt af inderlår, og udskæringen kommer fra oksens bagben og er blandt de mest fedtfattige udskæringer på dyret. Det betyder, at kødet er naturligt mørt, og derfor kræver det en forholdsvis kort tilberedningstid. Ludvigs roastbeef af inderlår egner sig perfekt som hovedrollen på middagstallerkenen, men gør sig mindst lige så godt dagen derpå, hvor den skåret i tynde skiver kan bruges som pålæg på rugbrød sammen med remoulade og ristede løg.<BR><BR><H2>Forslag til tilberedning</H2><BR>Stegen krydres med salt og peber, hvorefter den brunes på alle sider i smør eller olie. Herefter kan du enten vælge at koge stegen i en gryde i 25 minutter – eller at stege den videre i ovnen ved 170 °C i 45 minutter. Alternativt ved 190 °C i 30 minutter for en hurtigere tilberedning. For en klassisk rosa midte skal stegens kernetemperatur være 58 °C.<BR><BR><H2>Om Ludvig</H2><BR>Ludvig er særligt udvalgt kvalitetskød, og sådan har det været siden 1960. Det skyldes, at Ludvig sætter meget skrappe krav til kvaliteten, og derfor selv tager hånd om udvælgelsen og modningen af al kød. På den måde er du garanteret et mørt stykke kød med masser af smag, kraft og saft, når du vælger Ludvig i køledisken.