Økologisk Ølandshvedemel med fuldkorn fra Skærtoft Mølle er stenkværnet og særdeles velegnet til brødbagning. Da melet indeholder skaldele og kim, er dens farve ikke helt hvid, og derfor vil brødet du bager få en let gylden krumme. Lad dej med ølandshvedemel hæve køligt og længe, så den sødmefyldte smag får lov til at udfolde sig. Pas på med at lade den efterhæve for varmt og for længe, da du kan risikere, at dejen mister noget af sin opbagning, når den kommer i ovnen. Skaldele og kim bidrager til en helt fantastisk smag i det færdige bagværk. <BR><BR><H2>Om Skærtoft Mølle</H2><BR>Skærtoft Mølle er kompromisløs kærlighed til økologisk mel og brød. Skærtoft Mølle arbejder med gamle traditioner, og derfor er alt mel malet på langsomtgående stenkværne. Med et moderne mølleri og den traditionelle produktionsmetode sikres en grovere melstruktur og uovertruffen velsmag.