Leverpostej fra Delikatessen er en rå og dybfrossen leverpostej, der hurtigt og nemt tilberedes hjemmefra. Nyd den færdigbagte og lune leverpostej på dit yndlingsbrød toppet med sprød agurk eller syltet rødbede.<BR><BR>Yderemballagen fjernes, og den frosne leverpostej sættes i fad med vandbad (ca. 2 cm vand) og bages på bageplade i nederste halvdel af ovnen. Bagetid: Ca. 1 time i forvarmet ovn ved 200 °C. Leverpostej skal altid gennembages. Skal tilberedes direkte fra dybfrossen tilstand.<BR><BR><H2>Om Delikatessen</H2><BR>I Delikatessen har vi et bredt udvalg af lækker hverdagsmad indenfor middagsretter, tilbehør, salater, sandwich og smørrebrød. Vi byder også på et lunt marked med friskstegte frikadeller, fiskefileter og kamsteg, der passer til alle lejligheder. Produkterne produceres af vores dygtige Delikatesse-medarbejdere i varehuset, og vi sætter en ære i altid at benytte gode råvarer og sikre den gode kvalitet. Hvor det er muligt, bruger vi brød og kager fra vores egen bager og kødet fra vores egen slagter.