Pasteuriserede æggeblommer fra Dava er en nem løsning, når du skal bage og kokkerere i køkkenet. De kan blive anvendt som emulgator og jævnemiddel i bagning og madlavning. Særligt i det søde køkken fungerer æggeblommer som et nyttigt jævnemiddel, når du laver cremet is, fløjlsbløde mousser og budding. <BR> <BR> Derimod bliver æggeblommen primært brugt som emulgeringsmiddel i det salte køkken. Prøv for eksempel at bruge pasteuriserede æggeblommer til at lave en farverig persillemayonnaise, hollandaise eller bearnaise.<BR> <BR><H2>Om Dava</H2><BR>DAVA Foods er en af Skandinaviens største leverandør af skalæg og æggebaserede produkter og håndterer cirka 1,6 milliarder æg om året. Derudover har de også mange andre fødevareprodukter i deres sortiment såsom æggehvider, æggeblommer, færdiglavet omeletter, bageglans, krydderier og proteindrikke.