Smagfuld klar grundsuppe uden urter. Kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter.<BR><BR>Forkæl dine smagsløg og minimer madspild med denne skønne grundsuppe uden urter. Lav-selv-suppen er perfekt som en hjælpende hånd i en travl hverdag og kan indgå i for eksempel mørbradgryder, onepot-retter og tøm-køleskabet-supper – men det er kun fantasien, der sætter grænser. Suppebasen gør det nemt at skabe velsmagende retter og bruge de ingredienser, du har ved hånden. Du kan tilføje dine yndlingsgrøntsager, krydderier og eventuelt kød til grundsuppen for at tilpasse smagen til dine personlige præferencer. Den færdiglavede Lav-selv-suppe er smagfuld og kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter. Når du kombinerer denne grundsuppe med dine egne råvarer, får du fornemmelsen af et skønt, hjemmelavet måltid.<BR><BR>Tilberedning:<BR>Skal gennemvarmes inden servering.<BR>Dybfrossen: Suppen varmes direkte fra frost. Kom suppen i en gryde med lidt vand og varm den ca. 22 minutter ved jævn varme.<BR>Optøet: Varm suppen ca. 6 minutter under låg ved jævn varme.<BR><BR><H2>Om Mou</H2><BR>Idéen til Mou begyndte i 1960’erne, hvor Vera og Sigurd Mou udviklede den første suppeopskrift i deres slagterbutik i Esbjerg. Siden da har suppeeventyret vokset sig stort, men suppen produceres stadig efter de samme stolte traditioner som dengang.