Marmoreret oksefilet

Marmoreret oksefilet
Marmoreret oksefilet
349,-
Bilkatogo
349 kr/kg
1 kg
Fra Ludvig

Marmoreret oksefilet er skåret af den øverste ende af højrebet og har en god fedtmarmorering. Det er en af de møreste udskæringer på hele dyret og har en masse smag. Marmoreret oksefilet fra Ludvig er ideel at servere som hovedelement til en udsøgt middag, når du, din familie eller dine gæster skal forkæles i stor stil. For eksempel sammen med en fyldig sauce, smørstegte asparges og knuste kartofler spækket med aromatiske krydderurter som for eksempel timian og rosmarin, der løfter hele smagsoplevelsen.<BR><BR> Krydr oksefileten med salt og peber og brun begge sider godt af på panden. Sæt kødet i ovnen ved 150-160 °C i cirka 50-60 minutter eller indtil kernetemperaturen 58 °C, som giver en rosa midte. Ønsker du, at kødet i stedet skal være svag rosa, skal kernetemperaturen være mellem 60-64 °C.<BR><BR><H2>Om Ludvig</H2><BR>Ludvig er særligt udvalgt kvalitetskød, og sådan har det været siden 1960. Det skyldes, at Ludvig sætter meget skrappe krav til kvaliteten, og derfor selv tager hånd om udvælgelsen og modningen af al kød. På den måde er du garanteret et mørt stykke kød med masser af smag, kraft og saft, når du vælger Ludvig i køledisken.