Odense dessertcreme med vaniljesmag har fået tilsat bourbon vanilje og har en dejlig blød og lækker konsistens. Den kan indgå som element i alverdens desserter og kager og kan for eksempel nydes med syrlig-søde frugter og bær. Prøv også at piske dessertcremen og anvend den i kager eller som udsøgt element i en trifli.<BR><BR>Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, kan du også piske den skønne creme og fryse den til is – tilsæt eventuelt nødder, chokoladestykker eller hvad du foretrækker for at give isen et pift. Servér for din familie, når den skal forkæles ekstra meget.<BR><BR><H1>Om Odense Marcipan</H1><BR>Odense Marcipan har igennem mere end 100 år leveret marcipan af høj kvalitet og er den dag i dag én af verdens førende marcipanproducenter. Hos ODENSE bliver der sat en ære i at levere produkter af høj, ensartet kvalitet. Smagen af marcipankvaliteten afhænger af råvarernes kvalitet, forholdet mellem mandler, bittermandler, abrikoskerner og sukker samt marcipanens struktur. Løbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag er Odense Marcipan leverandør af mange af detailhandlens søde ingredienser.