Flæskesteg

Flæskesteg
Flæskesteg
179,-
Bilkatogo
38,09 kr/kg
4700 g

Flæskesteg skæres af grisens kam med svær og uden ben. Grisens kam er en udskæring, som indeholder meget lidt fedt og bindevæv. Det betyder, at flæskestegen nemt kan blive tør, hvis den tilberedes for længe. Flæskesteg bør derfor tilberedes nænsomt med brug af stegetermometer, og den bedste smagsoplevelse opnås, hvis den er svagt rosa, når den er færdigtilberedt. Tilbered flæskesteg uden ben fra Slagteren i ovn eller på en grill. Gnid groft salt ned mellem sværen og placer stegen på en rist over en bradepande med cirka 1,5 cm vand. Sæt den i en forvarmet ovn ved 180 °C og tilbered flæskestegen i cirka 1,5 time, til den når en anbefalet kernetemperatur på 65 °C. Nyd den helt traditionelt med kogte- eller brune kartofler, rødkål og en fyldig brun sovs, som binder hele måltidet sammen. Eller brug skiver af flæskestegen i en luftig sandwich med mayonnaise, rødkål og syltede agurker.<BR><BR><H2>Om Slagteren</H2><BR>Slagteren har et stort og bredt udvalg af godt kød til en god pris – både hverdags- og weekendkød. I sortimentet findes mange nemme convenience-løsninger og udskæringer inden for okse og gris.

Hvad er Alledagligvarer.dk?

Vi indsamler priser på dagligvarer i Danmark. Vi går automatisk gennem netbutikker og samle priser og tilbud, så det er let for alle at være smarte kunder.

Har du et spørgsmål eller et bidrag, kan du kontakte os på hej@alledagligvarer.dk .

Privatlivspolitik