Princips klassiske bagels produceres af Miss Bagel, som producerer klassiske amerikanske bagels ud fra princippet ”Made in Denmark – the American way!”. Alle bagels bages af gærdej og kommer naturligvis med det karakteristiske hul i midten. Under produktionen dyppes dejen i kogende vand lige før den bages i dampovn. Det sikrer en helt særlig konsistens med en fast krumme og et genkendeligt, sejt bid. Melet er desuden mærket med NaturAks, som garanterer, at kerner og mel er kontrolleret for stråforkortere.<BR><BR><H2>Tip til tilberedning</H2><BR>For at opnå det bedste resultat bør brødet tøs op inden tilberedning. Brødet lunes i en forvarmet ovn ved 180 C° i ca. 3-5 minutter. Er brødet ikke optøet, skal du justere tilberedningstiden til ca. 6-8 minutter.<BR><BR><H2>Om Princip</H2><BR>Princip er et af Salling Groups egne fødevaremærker, og vi har udviklet Princip klassiske bagels i tæt samarbejde med vores leverandører for at gøre hverdagen lidt nemmere for vores kunder. Princips varer er til jer, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af jeres fødevarer. Det er til gourmetoplevelser og til delikate smagsoplevelser. Det er for enhver smag til enhver lejlighed. Og samtidig til gode priser.