Hamburgerryg

Hamburgerryg
Hamburgerryg
129,95
Bilkatogo
173,27 kr/kg
750 g

Hamburgerryg skæres af kamfilet fra den midterste del af grisen. Antonius røget hamburgerryg saltes og stoppes i net, før det røges med bøgeflis i traditionelle rygeovne. Kødet kommer fra danske kvalitetsgrise og er både modnet, mørt og rigt på smag.<BR><BR><H2>Forslag til tilberedning </H2><BR>Hamburgerryg kan tilberedes i ovn, men traditionelt skal det koges. Læg kødet i en gryde med vand, og bring vandet i kog. Hamburgerryggen skal koge ved svag varme i ca. 50 minutter pr. kg. Sluk herefter for varmen og lad kødet hvile i vandet i yderligere 15 minutter.<BR><BR><H2>Om Antonius</H2><BR>Antonius røget hamburgerryg 750-1250 g er lig med mørt, saftigt og velsmagende grisekød fra danske landmænd. Siden 1976 har Antonius arbejdet for at få en dansk kvalitetsgris, som gør en klar og positiv forskel for smagsoplevelsen og dyrevelfærden. Alle Antonius-grise opdrættes hos særligt udvalgte danske landmænd, hvor grisene gennemsnitligt har 30 % mere plads end konventionelle staldgrise. Dermed er grisen sikret gode levevilkår, mens du er sikret saftigt og smagfuldt svinekød af højeste kvalitet.

Hvad er Alledagligvarer.dk?

Vi indsamler priser på dagligvarer i Danmark. Vi går automatisk gennem netbutikker og samle priser og tilbud, så det er let for alle at være smarte kunder.

Har du et spørgsmål eller et bidrag, kan du kontakte os på hej@alledagligvarer.dk .

Privatlivspolitik