Andebryst fra Julius er et lækkert stykke fjerkræ med skind. Det optøede andebryst ridses i skindet og krydres med salt og peber. Andebrystet lægges på en kold pande med skindsiden ned. Når panden er varm, og andebrystet syder, steges det yderligere i ca. 7 min., andebrystet vendes og steges ca 3. min på kødsiden. Andebrystet steges til sidst færdigt i forvarmet ovn ved 200 °C i ca. 15 min. Prøv eksempelvis det stegte andebryst med rødvinssauce, hele stegte svampe og forårsløg og kogte kartofler.<BR><BR><H2>Om Julius</H2><BR>Julius står bag en serie af frosne og ferske fjerkræsprodukter, der spænder fra hele ænder til andebryst- og lår samt hele gæs. Til de hurtigere måltider er andebryst- og lår ideelle, mens hele ænder og gæs smager fantastisk på julemenuen med brunede kartofler, lækker andesauce og rødkål til. Prøv deres skønne fjerkræsprodukter, og oplev en verden af smag.