Konserveret kogt og hakket hvidkål fra Sønderjydsk Kål er en praktisk og velsmagende løsning til dine retter. Denne konserverede hvidkål er kogt og hakket, hvilket gør den nem at tilføje til forskellige retter som f.eks. stuvet hvidkål eller som en del af en klassisk coleslaw. Den har en frisk og let syrlig smag, der vil tilføre din mad et lækkert pift.<BR><BR><H2>Om Sønderjydsk Kål</H2><BR>Sønderjydsk kål er, som navnet antyder, en sønderjysk virksomhed, der fremstiller kålprodukter. Idéen bag virksomheden opstod i 1971, hvor fire slagtere fra Øsby, Vojens og Haderslev forarbejdede grønkål til kogt, hakket grønkål. Da firmaet officielt blev etableret i 1974, var det kun med én af slagterne bag roret – Andreas Peter Christiansen. Slagterbaggrunden kommer den dag i dag stadig til udtryk i logoet, som forestiller en slagterhat vendt på hovedet med det danske flag.