Cordon bleu af kylling

Cordon bleu af kylling
Cordon bleu af kylling
16,75
Bilkatogo
67 kr/kg
250 g

Paneret og hakket kyllingekød med ilagt kyllingepølse og fyld af smelteost. TILBEREDNING: PANDE: De frosne Cordon Bleu steges i en smule olie ved middel-varme i 8-10 min. på hver side. Vend ofte. Tilberedes de fra optøet tilstand er tilberedningstiden 6-8 min. på hver side. OVN: Steg de frosne Cordon Bleu i en varmluftsovn ved 180 °C (alm. ovn 200 °C) i 20-25 min. Tilberedes de fra optøet tilstand er tilberedningstiden 15-20 min.

Hvad er Alledagligvarer.dk?

Vi indsamler priser på dagligvarer i Danmark. Vi går automatisk gennem netbutikker og samle priser og tilbud, så det er let for alle at være smarte kunder.

Har du et spørgsmål eller et bidrag, kan du kontakte os på hej@alledagligvarer.dk .

Privatlivspolitik