Polenta er glutenfri majsmel, som får en skøn og cremet konsistens og en delikat smag ved tilberedning. Polenta er anvendelig i mange retter – alt efter hvad du foretrækker. Kog Økologisk Polenta fra Il Fornaio efter anvisningen på pakken og bred det ud i et ovnfast fad med bagepapir. Stil polentaen i køleskabet natten over. Næste dag kan du skære massen ud i pommes frites, som kan tilberedes i ovnen med lidt olie og salt. Server de sprøde polenta fritter med en god chili mayonnaise.<BR><BR><H2>Om Il Fornaio</H2><BR>Il Fornaio betyder 'manden ved stenovnen'. Det er dog længe siden, at Il Fornaio kun havde en enkelt mand ved deres stenovn – faktisk skal man helt tilbage til begyndelsen i 1985. I dag har Il Fornaio mange bagere, som bager 100% italienske og økologiske håndlavede brød med en knasende skorpe og en saftig krumme. Ud over brød finder du også varer såsom mel, olier, pasta, ris og oliven i deres store sortiment.