Økologisk hakket grønkål fra Sønderjydsk Kål passer godt til både tunge og lette retter. Den flotte mørkegrønne farve kommer til sin ret, når kålen tør op, og kålen har en dejlig blød konsistens i munden. Den smagfulde kål kan både varmes op med fløde og spises til saltet medister og syrlige beder eller nydes kold i en grønkålspesto. Prøv også at blende den frosne grønkål med frosne bør, citronsaft og avocado for en grønkålsgreenie at starte dagen på. <BR><BR><H2>Om Sønderjydsk Kål</H2><BR> Sønderjydsk kål er, som navnet antyder, en sønderjy sk virksomhed, der fremstiller kålprodukter. Idéen bag virksomheden opstod i 1971, hvor fire slagtere fra Øsby, Vojens og Haderslev forarbejde de grønkål til kogt, hakket grønkål. Da firmaet officielt blev etableret i 1974, var det kun med én af slagterne bag roret – Andreas Peter Christiansen. Slagterbaggrunden kommer den dag i dag stadig til udtryk i logoet, som forestiller en slagterhat vendt på hovedet med det danske flag.