Riberhus Mellemlagret med kommen 45+ er en skiveost af Danbo-typen, som har en karakterfuld og aromatisk smag. Riberhus er en kitmodnet ost. Det betyder, at ostens overflade er behandlet med en rødkitkultur igennem hele lagringstiden, som er særligt udviklet til Riberhus. Det er med til at give osten sin karakteristiske smag og bløde, cremede konsistens.<BR><BR>Prøv Riberhus Mellemlagret med kommen på en skive rugbrød med smør. Top det med et sprødt æble i skiver og pynt med friske krydderurter for at give det sidste løft.<BR><BR><H2>Om Riberhus</H2><BR>Riberhus producerer oste med den helt særlige smag af Riberhus, som er så populær blandt danskerne. Ostene produceres efter stolte håndværkstraditioner, som blev grundlagt på Ribe Mejeri for mere end 100 år siden. Riberhus er en kitmodnet ost af Danbo typen, og den særlige behandling af osten gør også, at osten har en god og skærbar konsistens.