Økologiske Rødkål fra Samsø Syltefabrik har harmonisk smag af både surt og sødt. Rødkålen er snittet fint og syltet ved brug af gæringseddike, smagt til med rørsukker, sirup og ribssaft, så den velkendte smag af rødkål kommer frem. Servér Økologisk Rødkål fra Samsø Syltefabrik til julemiddagen, hvor den tilfører lidt sødt og surt til den salte mad, så du får en harmonisk smagsoplevelse.<BR><BR><H2>Om Samsø Syltefabrik</H2><BR>Med rødder i en 100 år gammel syltetradition og fødderne solidt plantet i Samsøs muld, skaber Samsø Syltefabrik syltede grøntsager med respekt for håndværket. Under mottoet ”Øboere sylter bedst” bruger de lokale råvarer og sætter fokus på ansvarlighed. Samsøs placering midt i Kattegat sætter rammerne for suveræne afgrøder, og hvordan man tænker produktion. Løber de tør for grøntsager på øen, så får de leveret den bedste kvalitet udefra, men så lokalt som muligt. Det er deres historie og tradition, og den holder de fast i.