Hvidkål fra Sønderjydsk Kål er kogt og hakket og har en blød konsistens og masser af velsmag. Hvidkål kan bruges til mange forskellige typer madlavning lige fra salater til vegetardeller, hvidkålsdolmere, hummus og meget andet. Prøv også at lave en lækker pizza med hvidkålsbund, eller servér ganske enkelt hvidkålen på gammeldags vis kogt sammen med mælk eller fløde samt salt, peber og muskatnød. <BR><BR><H2>Om Sønderjydsk Kål</H2><BR> Sønderjydsk kål er, som navnet antyder, en sønderjysk virksomhed, der fremstiller kålprodukter. Idéen bag virksomheden opstod i 1971, hvor fire slagtere fra Øsby, Vojens og Haderslev forarbejdede grønkål til kogt, hakket grønkål. Da firmaet officielt blev etableret i 1974, var det kun med én af slagterne bag roret – Andreas Peter Christiansen. Slagterbaggrunden kommer den dag i dag stadig til udtryk i logoet, som forestiller en slagterhat vendt på hovedet med det danske flag.