Tortiglioni no. 23 fra De Cecco er pasta lavet af durumhvedemel. Pastaen har en klassisk rørform samt et karakteristisk mønster, som stammer fra drejebænken, der bruges til pastaproduktion. Tortiglioni no. 23 fra De Cecco har en kogetid på 11 minutter, men hvis pastaen ønskes Al dente anbefales en kogetid på 9 minutter. Med sine særlige alsidige form er pastaen særligt egnet til fyldige saucer som eksempelvis tomatsauce eller grøntsagssauce. Drys til sidst med friskrevet parmesan. <BR><BR><H2>Om De Cecco</H2><BR> De Cecco har eksisteret siden 1886 og bærer i dag en stolt tradition videre. En tradition, der handler om at udvikle og producere pasta og pastatilbehør på et højt niveau uden nogensinde at gå på kompromis. De Cecco er i dag indehaver af en lang række italiensk inspirerede produkter og ønsker at blive ved med at udbrede kærligheden til det italienske køkken verden over.