Spaghettini n° 11 fra De Cecco er spaghettini lavet på durummel. Spaghettini er tyndere end traditionel spaghetti, hvilket giver en yderst raffineret pasta. Kogetiden på spaghettini er 7-9 minutter, og en kogetid på 9 minutter resulterer i en spaghettini kogt ’al dente’. Spaghettini fra De Cecco kan spises med de saucer og tilbehør, du normalt spiser spaghetti til. Kog spaghettini og server for eksempel til skaldyr og flødesovs med et koldt glas hvidvin til. <BR><BR><H2>Om De Cecco</H2><BR>De Cecco har eksisteret siden 1886 og bærer i dag en stolt tradition videre. En tradition, der handler om at udvikle og producere pasta og pastatilbehør på et højt niveau uden nogensinde at gå på kompromis. De Cecco er i dag indehaver af en lang række italiensk inspirerede produkter og ønsker at blive ved med at udbrede kærligheden til det italienske køkken.