Flæsk i skiver er saftige stykker kød, som er skåret af grisens bryst. Flæsk i skiver kan tilberedes ved stegning på pande, grill eller i ovn. Server flæsk i skiver fra Antonius i selskab med persillesovs og kartofler, eller brug det som fyld i madbrød. Prøv også at tage dem ind i det asiatiske køkken og marinér skiverne af flæsk i en blanding af soja- og fiskesauce, revet ingefær, hvidløg, honning og lidt chili, der giver et let stærkt pift. Servér med ris.<BR><BR><H2>Om Antonius</H2><BR>Antonius blev skabt i 1976 med en ambition om at producere grisekød med fokus på bedre dyrevelfærd, gode smagsoplevelser og kvalitet. Grisekød fra Antonius kommer fra grise, som er født og opdrættet hos udvalgte landmænd, hvor der er plads til krølle på halen, frisk strøelse og fritgående søer. Hos Antonius producerer de alt lige fra medister til hakket grisekød og røget hamburgerryg – alt sammen mærket med 2 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke.