Overtræk Mørk fra Odense Marcipan består af vekaoknapper som egner sig til konfekt, bagning og dessert. Vekao er let at arbejde med, da det i modsætning til chokolade ikke kræver temperering for at opnå et vellykket resultat. Overtrækket smeltes nemt ved lav varme over vandbad eller i en tykbundet gryde og bliver ikke gråt efter overtræk. Benyt vekao som den nemme og velsmagende løsning, når konfekten skal laves.<BR><BR><H2>Om Odense Marcipan</H2><BR>Odense Marcipan har igennem mere end 100 år leveret marcipan af høj kvalitet og er den dag i dag én af verdens førende marcipanproducenter. Hos ODENSE bliver der sat en ære i at levere produkter af høj, ensartet kvalitet. Smagen af marcipankvaliteten afhænger af råvarernes kvalitet, forholdet mellem mandler, bittermandler, abrikoskerner og sukker samt marcipanens struktur. Løbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag er Odense Marcipan leverandør af mange af detailhandlens søde ingredienser.